Jag behöver en sjal

Därför har jag börjat på att sticka mig en bredare variant utav Lovisas halsduk, det kommer nog att bli många alster på det mönstret, i många olika kvalitéer. Just nu använder jag mig utav Napoli Grå art nr 60-235 som är till Extrapris hos Killebergs Tygbod. Sjalen ska bli så varm o go att ha på sig när jag sitter och stickar på kvällarna!

Just nu har jag en arg och tjurig Loke som står och hoppar bredvid mig. Han vill väldigt gärna spela Pettson & Findus på datorn – detta kommer ej att hända dock, för han har inte ätit en enda bit fast föda idag. Totalvägran kallas det. Så nu är det den hårda skolan, äter han ”riktig” mat får han spela, få se hur många dagar det tar innan han ger med sig.

Annars har Lovisa och Loke vart med mig in till Killebergs Tygbod där jag har packat weborders. De har faktiskt varitt duktiga och vart något sånär lugna hela tiden, vi var inne mellan 11.30 till 14.30 – så det var faktiskt en ordentligt stund.

Ve och fasa! Jag känner mig förkyld och sliten nu ikväll – jag hoppas verkligen det går över tills jag ska jobba ons-fre! Fast jag går ju ändå om jag inte har feber förstås… Alla andra verkar ha vart förkylda på Posten så jag smittar nog ingen med något nytt!


2 responses to “Jag behöver en sjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: