Alla Hjärtans Dag Kalas

Vi har haft en lugn söndag, med en utflykt till Alvesta, Alla Hjärtans dag började med framdukad frukost utav Jonas. Lovisa, Loke och jag låg kvar i sängen och småpratade och myste.

Jag var en runda in till Älmhult, handla födelsedagspresent på IKEA till svärmor och för att packa weborders åt Killebergs Tygbod. Det är kul! Nu har vi haft webbutiken öppen över ett år och vi har återkommande kunder och många nya, som förhoppningsvis blir återkommande kunder! Återkommande kunder är nöjda kunder tror jag bestämt!

Så bar det iväg till kalas, med middag! Jättegott!!! Loke & Lovisa fixade runt själva hemma hos farmor. Lovisa blev väldigt glad över att Celine, Anna & Eriks stora flicka oxå var med, de lekte så bra ihop! Loke fick sin Emil och Mattis dos, han gillar verkligen de grabbarna (grabbarna grus hehe)!

Fyrbenta vänner fanns oxå på plats – Vera och Alfons. Här sitter ”lilla” grabben i mattes knä, Vera snosade mest runt efter de små, van som hon är att de alltid brukar tappa goda saker på golvet.


One response to “Alla Hjärtans Dag Kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: