Nu närmar sig våren!

Iallafall när vi kollar i almanackan… men just nu drabbas vi utav stormen Xynthias som hitintills mest har lett till mer snö hos oss. Lite har det yrt ifrån taknocken, kanske det tar i mer utanför egentligen men idag är klanen Karlsson-Vigstrand drabbad utav förkylning, 3/4 utav oss, däribland bloggansvariga!

Inbjudningar till Lovisas kalas borde ha dimpt ner i inbjudnas lådor, i år blir det ett tjejkalas efter önskemål, till och med lillebror är bortlovad kalasdagen. Lovisa har frågat Liselott om Loke får leka med Albin. Gulligt att hon är omtänksam att lillebror ska ha det bra när hon har det kul!

Det har hänt massor sedan sista inlägget, bland annat har Lovisa gått tillbaka till att använda skena igen, på sin högra fot. Detta är inte lika lätt som tidigare, en dam som snart fyller 5 år har mer att säga till om än en liten flicka på 2 år, så som det var sist. Mer om detta framöver. Sjukgymnast Hanneke har lovordat Lovisas val utav hobby – ridning, så nu är det bara till att ge fullt ut! Ni ser säkert min entusiasm från förra torsdagen, här gäller det att hålla minen!

Nähä, nu blir det till att lägga sig ner igen. Värktablettsdags, utan det hade jag inte kunnat prata för halsont följer med denna förkylning, tur att jag ej har Lokes host i alla fall!

Ny månad, ny ambition att ha inlägg titt som tätt, ja, haha, ni ser ju själv hur det funkade under februari…


2 responses to “Nu närmar sig våren!

  • sigridochalfons

    Pallar inte modern så är det bara att ringa ner fastern till rid-dagarna. 🙂 Tyckte det var kul sist om än att det knäckte mig haha!

  • Jenny

    Jo, nu är du förkyld idag, liksom jag, så Jonas ska ta det – men han hade nog mer än gärna bytt med dig idag!!! Han såg inte glad ut imorse när jag nämde det för honom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: