Idag är det solsken – igen!!!

Härligt ljust det är ute, men faktiskt lite mindre härligt kallt! -11 var det när vi steg ut till bilen vid 8-tiden imorse. Vi var iväg till tandläkaren med Lovisa, hon tittade över antal tänder och ifall det fortfarande var hårt på dem, så det ej var några hål. Tandhygenisten Ylva fick både blåsa och lägga på bananlack denna gång, Lovisa tog oxå endast en leksak som belöning, inte tre som sist – trotts outrättat ärende, vid det förra besöket.

Så skjutsade vi ner pappa till hans jobb, sen start idag, men Jonas ville se om Lovisa var duktig. På vägen till mommo’s affär stannade vi och veckohandlade, det blev något lite kiv vid godishyllan men annars vart allt ok. Tjejkalaset imorgon fick vi fixat det sista till!!!

Så nu sitter jag här med riktigt ont i skalet och ännu mer halsont än tidigare idag. Det var ingen bra idé att köra ett sådant race som vi gjorde idag när jag inte är hundra frisk… Sitter faktiskt i soffan och virkar på solklänningen (är det därför solen är framme?!?) och den blir härligt rödvit. Det passar mig utmärkt, halvdansk som jag är på min mammas sida…

Det går fort att virka tycker jag!!! Kul! Det är livet som ni ser framför er, detta ska virkas ihop som en cirkel när jag har kommit upp i rätt storlek. Sen ska jag börja på själva kjolen, tror jag, jag har för en gångs skull ej läst igenom mönstret – tror ni att jag kommer att stöta på bekymmer i slutet av mitt virkande?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: