Att fira sin födelsedag kan ta många dagar

Idag har vart min lediga dag, men det har gått i ett ändå. Trevligt med så många besök. Kl 10 började det med mommo & moffa, Tia & Fedra, Liselott med barnen Linnéa och Albin. Då satte vi oss ner och skrev viktiga papper som skulle till Stockholm och jag var duktig sekreterare som bara skrev vad som skulle skrivas utan att protestera hela tiden. Vilket för övrigt är en storasysters rätt här i livet! (-:

Lovisa och Loke hann spela lite TV spel innan vännen Filippa, med lillebror Lukas och mamma Ulrika, kom på våfflor med grädde och sylt. Lovisa och Filippa leker så bra ihop så det kommer säkert att ske fler gånger. Lukas och Loke leker oxå bra ihop, men de är ju några årsmodeller mindre så de får vänta lite till innan de får leka ensamma tillsammans.

Loke är förresten just nu inne i någon slags protestperiod och det är något frestande, jag hoppas att han kommer ur den lika fort som den förra han hade. Då rök varenda knopp på den fina Novemberkaktusen jag hade fått av Postakollegor, nu tar dock kaktusen igen det med att blomma – i mars?!? Vacker är den i alla fall!

Så kunde äntligen mommo, moffa och Horst komma på middag på kvällen. De har ju röjt ur Killebergs Tygbod, som är stängt för tillfället pga renovering, under helgen och kalas då funkar ju inte. Idag passade bättre när nu golvläggarna har börjat på sitt slit. Fast de har ju det lättaste – värre blir det att få tillbaka alla sakerna på plats igen. Där har jag lovat att hjälpa till, trots att jag ska till Stockholm i helgen som kommer, Melodifestivalen, ni vet! (-: En dag i taget, eller kanske då, en timme i taget hahaha…

Nu blir det många timmars sömn innan jag ska ut o hasa kasa på grusvägar med Posten imorgon. Var längesedan jag körde landet så det ska bli kul!

Natti natti


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: