Lördagsfix

Barnen älskar henne! Lovisa har redan lärt sig att skriva Lovisa +  Alpha, Loke leker med henne lite försiktigt. Loke är inte så hundvan och tycker nog att hon är allt lite läskig ibland, det kommer nog att gå över.

Första natten var lugn, andra oxå. Det är som att ha bebis igen, bara det att jag slipper gråten och rapen efter maten. Nu är det visserligen till att dra på sig vinterskor och vinterjacka för att gå ut och kissa i mörkret, men när det är avklarat så är det bara att lägga sig igen och sova. Alpha acceptera sin bur toppenbra. Nu är den stängd men när hon vant sig vid oss, omgivningarna och den knasiga hunden som är vid spegeldörrarna, så kommer burdörren att stå öppen.

Här ligger Alpha kvar på fårfällen som hon och Lovisa delade under en Madicken film igår eftermiddag.

Loke och Jonas var i Alvesta igår – de hjälpte Bror att få upp sin fågelholk med webkamera. Nu tror jag att Bror väntar spänt på vad som ska flytta in i holken, jag hoppas att det blir någon ovanlig art. Loke var så nöjd med sin dag igår! Spännande att få vara iväg själv med pappa – då är man ju liksom stor själv (-:

Idag ska Lovisa och pappa åka till IKEA och inhandla vovvetält och ett gosedjur till Alpha. Som ni ser på bilden, så får vi hålla oss till de mindre sorterna, för annars blir de större än henne.

Annonser

2 responses to “Lördagsfix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: