Oboy – vilken härlig helg!

Tror ni att dessa två kommer att sova bredvid varandra framöver? Det tror jag, faktiskt! Fabian är lugn (det är katten) och Alpha verkar till att respektera honom (läs dem, för det finns ju två till i huset – med vassa klor).

Vilken fin helg det har vart! Jag känner mig tillfreds och utvilad, eller vad ska jag säga – inte utvilda men lugn. Utvilad blir jag nog aldrig mer, inte sedan vi fick våra barn… De är lätträknade de nätter när vi får sova själva i vår dubbelsäng, jag och Jonas. Förr behövde jag 8 till 9 timmar för att bli utvilad. Nu klarar jag 6 timmar, med vakna stunder till och från mitt i det hela. Fast jag har någon kväll då och då, när jag lägger mig mellan 20 och 21 på kvällen, i fredags var en sådan. Jag kunde inte hålla ögonen öppna tillslut.

Vädret var på topp i lördags! Vi hann med en hel del – Jonas målade om räcket på farstukvisten, lillebilen tvättades och vi fick grillat i det fina vädret. Jag fick mig en liten stund i solen med mitt virke, underbart att kunna få lite färg iallafall. Annars har jag ju alltid postabrännan, höger arm är brun redan (-;

Så är det en landet vecka, med en eftermiddag/kvälls pass. Det ska väl gå fint, lite udda och ställa om sig från att börja 6.45 till att glida in till kl 9.30 istället. Kanske vi får lite sovmorgon ändå? Jo förresten, att ställa klockan på 7 istället för 5.15 ÄR sovmorgon…

Lite drygt 1 vecka kvar tills Alpha och jag börjar valpkurs på Älmhults Brukshundsklubb, till helgen som kommer är det valpträff på Österlen med Opal Springs och så har vi vår gatufest därefter. Det kommer att bli något tight för mig men det ska vi väl kunna lösa. Ja Jonas har det lika tight förresten, de ska uppgradera datorna/systemen på hans jobb i helgen, helgarbete väntas.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: