Så vill jag oxå göra!

Nu är det bara 3 dagar, med denna dag, tills vi har semester hela familjen! Sen ska jag göra som Alpha, bara lägga mig ner o slappna av. Kolla in hennes bakben, de hänger rakt ner bägge två och hon sover kryss! Mysigt!

Vilka varma dagar att spendera i en bil utan AC! Jag har garanterat tappat 5 kilo på det. Det är inte så kul ändå att få den bonusen på att jobba i värmen, när jag kommer hem på eftermiddagen är jag helt slut. Igår somnade jag en stund på soffan innan jag kunde köra igång med kvällens pyssel. Barnen fick spela så länge, så de var inne med mig.

Nu på morgonen var det behagligt under Alphas morgonpromenad, vi får se om det håller i sig. Inga moln än o en stor härlig sol steg upp över grannens hygge. Jag ska se om jag kan somna ute i eftermiddag, för jag har en postabränna som jag måste rätta till.

Igår satte jag mig för att fästa några trådar till det virkade linnet jag har gjort till Lovisa, det blir nog färdigt under dagen idag. Jag har använt garn jag har haft hemma men jag har plockat mönstret ifrån en trevlig virkbok, jag bloggar om det nästa gång… Nu måste jag rusa till jobb! Ha en fin onsdag!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: