Det bidde ingen jumper, det bidde ett par… vantar!!!

Det här vad det blev av 20 nystan av Alpaka från Schachenmayr Nomotta – ett par vantar!!! Till mig (-: Nej, nej, det finns massor med nystan kvar och närmast skall jag klura ut hur många maskor det går åt till att göra ett par herrvantar utav samma mönster.

Härligt! Något som blev klart – ni som vet hur det funkar med mig är lika glada som jag är!

Idag har vi varit på Växjö Lasarett och gipsat söta Lovisa. Eftersom hon växer så det knakar, hänger inte hennes ena fot med. Detta fixas med gips och framtida operation (hujja, men en sak i taget) och vi är evigt tacksamma att det går att fixa. Lovisa föddes med PEVA fot på bägge fötterna och hon har haft omgångar med gips sedan födseln. Ett tag har hon då bytt gips emot skena, nattetid – nu räcker det tyvärr ej till utan det krävs något dygnet runt. Hon har vart duktig idag, vår tappra prinsessa.

Gipset är vitt – det är bara för att hon vill att alla nära och kära ska fylla det med teckningar. Det blir tufft på dagis imorgon, för alla som måste rita (-:


2 responses to “Det bidde ingen jumper, det bidde ett par… vantar!!!

  • Mariah

    Kevin födds ju med dubbel tumme. Op vid 1års ålder… Sen vet vi inte. Får se vad som händer när han är stor. Hoppas att det fixar till sig för Lovisa oxå. Inte lätt att vara gipsad som barn.

  • jenjenwig

    Ja, då vet ni hur det är att ha små som ska sövas osv. Svårt oxå att förstå deras smärtkänsla, Lovisa opererades första gången vid 2 månader – vilket höll på att sluta riktigt illa, och sedan vid 8 månader. Det kommer att bli kämpigt denna tredje gång.

    Lycka till i framtiden för Kevin, det kan nog bara gå bra, eller hur? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: