Veckan flög iväg!

Veckan som gick flög iväg – det gör Alpha oxå! Det är sällan alla fyra tassarna går i marken (-;

En härlig helg började med fredagsmys med Farfar och Hillevi. God mat och mycket, mycket trevligt sällskap. Tack för att vi fick komma på så kort varsel! Lördagen var det fix som stod på listan – Jonas lade vårt golv i sovrummet och vips – vi fick sova själva i vår egen säng i vårt eget sovrum. Skönt att lämna storarumssovandet bakom oss!!!

Besök av brodern Erik med Anna och Elias, det besöket slutade med ett lass Duplo som fick vandra vidare till nästa liten i klanen. Det har vart uppskattat här hemma i alla fall. Söndagen var oxå en pyssel dag, Lovisa var på kalas och Loke han hjälpte oss välja tyg till sänggaveln och vips – så var det fixat oxå! Ibland överraskar vi oss själva!

Iväg for vi till Alvesta, denna dag med, för att få födelsedagsmiddag utav farmor. Lovisa och Loke fick några serietidningar med sig hem och de är uppskattade, det vill jag lova…

När tror ni att vi kan lämna över tågbanan till Elias – ska vi försöka att tya oss till i sommar? Då blir han ju två år, det borde vara alldeles lagom!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: