Vår önskas!!!

Nu kan jag inte hålla mig längre, det har inte blivit ihopsytt men här är tygbitarna som ska bli en vårkjol till Lovisa. Det är ceriserosa lakansväv som kommer att vara basen med en bård utav denna härligt söta gröna med blommor på. Den är från Killebergs Tygbod, art. nr. 10-811. Den heter Garden Party – Receiving Line av Anna Maria Horner for Free Spirit, tillverkare är Westminster Fibers. Härligt, sprudlande och underbart söt!!!

Så kör vi igång torsdagen strax. Loke ska ha skridskor med dagis, det ser han fram emot. Lovisa ska till sjukgymnasten Nina i Växjö i eftermiddag och själv ska jag träffa det glada gänget från Oriflame ikväll. Gruppchefsmöte hos chefen! Det blir härligt inspirerande! Det ska tydligen hända något större om ett tag – det ska bli spännande och se vad det kan vara?!?


One response to “Vår önskas!!!

  • jennieh

    Vilket härligt tyg! Riktigt vårigt! Nu vill man ha vååår! 🙂 Ja nästa scrapträff får du se till att komma på! Är nyss hemkommen från en mycket trevlig helg, fick tillochmed en del gjort mellan alla måltider och bortpratande stunder ha ha 🙂

    kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: