Vad det är härligt nu!

Bästa stället på jorden… Här har jag busat med syskon, släkten och vänner som liten. Här vill jag ha en stuga – jag ska bara övertala Jonas (-; Klicka på bilden så blir det som ett panoramavykort. Dennis blev lite mek… Sorry Dennis!

Lovisa har blivit av med sitt gips! Jippi!!! Lite segt att komma igång att gå, men det går verkligen framåt! Vi tog fram vår lilla pool så att hon äntligen kan få bada lite i sommar, det har hon längtat efter. Till natten har hon fått en skena, som är duktigt tuff – men den hjälper henne, så det är ett måste. Vi ska till Lund på tisdag igen och ställa in den något mer, jag hoppas det blir lite bättre än hitintills. Det är inte mycket sömn för oss och för henne.

Vad gör vi, sisåhär mitt på semestern?!? Tar det mest lugnt, hemmavid. Jag syr ihop Lovisas kofta, Jonas och grannen Emil har klippt häcken. Barnen leker i poolen och ibland hoppar en vit vovve i med. Början utav veckan är uppbokad med en del måsten, veterinär för att ta tandsten på katten Hera, kolla Alpha i halsen. Vi ska nog dra oss till Vårdcentralen oxå, för det är något med den här halsonten. Lund då på tisdag, sen vet vi inte så mycket än… Äventyr blir det säkert.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: