Mera raggisar – i härlig lila

Det här garnet ÄLSKAR jag!!!

Förutom att det är vårdande med sin Aloe Vera, Jojobaolja och E-vitamin, så är det sisådär lite tjockare än de ordinare sockgarn som jag har stickat i tidigare. Jag som är en ”sticka hårt” stickare, har använt storlek 4 mm, på mina härliga KnitPro stickor.

Jag har sticket ett par sockar till mig och det finns ändå över till ett par bebisraggisar också! Det gillar jag! Har man själv en lite kan man matcha varandra eller så har man säkert någon liten bebis i sin närhet som behöver ett par sköna raggisar, nu när det är kallt ute! Det tar ju ingen tid alls att sticka och det är en uppskattad present till vem som, eller hur?!?

Jag har självklart! köpt garnet hos Killebergs Tygbod där det finna i andra färgkombinationer med. Just denna härliga lila har artikelnummer 60-406

Hjälp mig! Jag ska sticka mer i det här härliga garnet, men jag vet inte vilket nystan jag ska fortsätta med! Jag funderar på två färger till – lämna en kommentar på vilken färg du tycker att jag ska välja, och du kan vinna ett nystan i samma färg!!! Här är mina funderingar:

Nystan nr 1:
Nystan nr 2
Jag har Projekt på G, fuskpolo till Loke och en halsdukstub till Lovisa… Så vad sägs om att ha tävlingen igång till söndagen den 18 december kl 00:00

Vill du ha redan nu, men inte vänta på tävlingen?
Eller du vill ha andra färger?

Killebergs Tygbod har fraktfritt året ut!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: