Om mig

Här är jag – Jenny!
Jag bor i Diö i Småland och jag trivs underbart bra att bo här, närhet till natur, sjö och goda vänner. Allt som livet behöver för att levas.

Så självklart min familj, min man Jonas och våra två barn Loke och Lovisa. Där finns även Alpha & Cirra av rasen Jack Russell Terrier & Lotus, en pratglad Blå Oriental.

Mitt stora fritidsintresse är mitt sticke, ibland blir det även något virkat. Jag håller mig till det enkla men ack så roliga.


4 responses to “Om mig

 • Lotta Mejstedt

  Hej
  Jag söker en halvmeter av mintgrön aptrikå som du har på bild med gröna apor på. Har du det eller vet var jag kan köpa det?

  • jenjenwig

   Hej, tack för frågan. Jag köper genom Killebergs Tygbod och det kan vara möjligt att de har mer hemma, känner inte till vilka färger, dock.

 • Elin

  hej
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig och ställa lite frågor om PEVA eftersom din dotter är lite äldre. Vill du svara får du gärna maila mig!
  Mvh Elin

  • jenjenwig

   Hej Elin

   Ursäkta ett sent svar. Om jag förstod dig korrekt så har du även ett barn med PEVA fot/fötter? Jag svarar gärna på dina frågor om det är så, men jag fick inte fram någon mail till dig. Du når mig på jenny@jenjen.se
   MVH Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: